2009. december 31., csütörtök

Macskafogó

macskafogó kép

4 megjegyzés:

  1. hát ez kúrvára nem vicces...fogadjunk akkor nem tetszene neki ha őt fognák így... a szüleit is macskakajának kellene bedarálni... ezek miatt lesz a sok állatkínzó rohadék! Átkozottak!!!!

    VálaszTörlés
  2. iszonyatos!!! látszik, ahogy a dagadék gyerek hogyan erőlködik, hogy tudja elé erősen szorítani, és a paraszt szülők ahelyett, hogy jól elvernék, hogy az életbe még csak eszébe se jusson ilyesmi, előkeresik a kamerát, lefényképezik és még ki is teszik dicsekedni vele??? alja népség. szegény állat, remélem, már elkerült tőlük...

    VálaszTörlés
  3. Itt maximálisan a szülö a hibás.........

    VálaszTörlés
  4. Ezt a vörös pofájú, zsírgolyó, fattyúivadékot kéne jól nyakonszorítani - míg ki nem leheli a szutykos fekete "lelkét"! Hogy száradt volna bele a retkes anyjának a tetves-büdös valagába, s ott oszlott-bomlott volna el! A Sátán marokkózzon az ilyenek bordáin őrült tébolyában! Koszos, söpredék, emberutánzatú, gnóm korcsok. Inkább fogyj le, dagadt, élősködő zabagép, életképtelen, náci kölyökpatkány! Fel kéne tépni a ribanc anyád retkes bordáit, aki erre a hozzád hasonló, emberutánzatoktól hemzsegő Földre szart, és beleokádni a büdös, TBC-s tüdejébe! Biztos az a rodás-kurva is olyan rusnya és beteg, elfajzott, hájfejű emberállat, mint te! Pusztulj a felmenőiddel!!! Sorvadjatok el!

    VálaszTörlés