2009. május 6., szerda

SZDSZ plakát

A "nagysikerű" SZDSZ-es plakátok alternatív változatai.

szdsz plakátok
vicces képek
szdsz
EU választások
SZDSZ óriásplakátok
óriásplakát
plakát
szdszes plakát
alternatív szdsz plakátok
szdsz reklám
vicces szdsz
árpádsávos plakát
árpádsáv
szdsz plakát
plakátok
választási plakátok
vicces szdsz
SZDSZes plakát
SZDSZ óriásplakát
SZDSZ Jobbik
Vicces SZDSZ plakátok
SZDSZ
Jobbik
EU választás
Plakát
Óriásplakát
Vicces plakát
SZDSZ plakát
Vicces óriásplakát
SZDSZ plakát


SZDSZ kampányfilm


Ráadás videó (Csak erős idegzetűeknek!)


17 megjegyzés:

  1. Az a borzasztóan szomorú, hogy viccesnek tűnik, de cseppet sem az. Sajnos, ez vár rád, magyar ökör, ha nem ébredsz fel VÉGRE!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Horn milyen jó étvággyal zabálja a taknyát... gratula! :D

    VálaszTörlés
  3. néha szimpatikus a jobbik, de pl a könnyűdrogokkal kapcsolatban hihetetlenül ostoba a hozzáállásuk, nagyon beszűkült a látótér. Ők büntetnék azt aki rágyújt egy füvescigire. Mert? És aki buzi azzal mi a gond? Mindenki azt csinál egészen addig amíg másnak nem árt. Magunkkal meg hadd csináljunk már azt amit akarunk, nem?

    VálaszTörlés
  4. drogokat a törvény bünteti, nem a jobbik. és ugyanúgy mint a sima cigivel, nem csak magadat cseszed szét, hanem a környezeted is. buzikkal meg nincs gond, mindaddik amíg nem viszik ki az utcára, meg másokat békénhagynak.

    VálaszTörlés
  5. Nem értem az SZDSZ-es agytrösztöket. Marketing ügyintéző tanfolyam első könyv, kb. második fejezet: célszerű kerülni az összehasonlítást a "konkurenciával", mert visszaüthet. Megtörtént. Azt sem pontosan értem, hogy a gyűlöletkeltés eszközéhez nyúltak és megosztóak. Kicsit át kell értékelni az eddigi ténykedésüket. Bár ez a társaság, már pontosan nem a nagy rendszerváltó csoport, ugye. Fácán vergődése. Bár lehet, hogy ilyen reakciókra számítottak, és akkor bebizonyították, hogy na tessék, erről beszéltünk: rasszizmus, antiszemitizmus. Pedig az átlagember csak az aránytalanságokat utálja. És az ilyen provokációkra agresszióval válaszol, idővel. Bántani nem kéne senkit sem, de ezen azért el kellene gondolkodnia minden kisebbségbe szándékozni maradónak, aki úgy gondolja rá más szabályok vonatkoznak, mint a társadalom többi, helyzetünkben magyar tagjának. Fájhat, elhiszem, hogy eddig hagyták magukat az emberek hülyének nézni, most meg mi történt. Ezen fel lehet háborodni, de inkább el kéne gondolkodni. Vagy el is lehet menni.

    VálaszTörlés
  6. Puskás Öcsit ne tegyétek má osztrák zászló elé! E!

    VálaszTörlés
  7. A szélsőséges és kirekesztő szdsz végre megmutatta valódi arcát. Rosszabbak mint a Szálasi-féle nyilaspárt volt. Remélem az általuk képviselt "eszme" eltűnik a történelem pöcegödrében hamarosan!

    VálaszTörlés
  8. Névtelen: nekik létkérdés h az „árpádsávosok” megerősödjönek, h legyen kivel riogatni :S valszeg pontosan tudják h ezzel mit érnek el.

    VálaszTörlés
  9. @Csaba: Milyen osztrák zászlóról beszélsz te? Vagy ennyire sötét vagy?

    VálaszTörlés
  10. osztrák zászlóóó :D:D:D:D:D istenem :D

    VálaszTörlés
  11. Csaba te nagyon súlyosan kék-fehér vagy, ülj le fiam, egyes, történelemből megbuktál. (Ált. isk. 4. osztály) Hajrá árpádsávosok, rugdossuk haza a világhódítókat!

    VálaszTörlés
  12. ne legyetek már ennyire szűkek csak viccelt és én jót mosolyogtam rajta ...
    Győzzön a Jobbik!

    VálaszTörlés
  13. Azért az nem véletlen, hogy a Jobbik épp Borsodban kapta a legtöbb szavazatot. Abban a Borsodban, ami ("hála" a rengeteg, kommunizmusban kondicionált nyugdíjasnak/nyugdíjközelinek/hiperpigmentált megélhetési segélykérőnek, aki nem lát tovább az itt és mostnál) alapvetően és (sajnos) megszokottan baloldali fölénnyel zár a választásokon. A fiatalok kezdenek felébredni! És bár nem a Jobbikra szavaztam, de inkább ők, mint az MSZ(M)P és/vagy az SZDSZ!

    VálaszTörlés
  14. Gusztustalan a jobbik sok megnyilatkozása.MORVAI KRISZTINÁÉ felháboritó miért nem játszadozik mással a jogi diplomájával?Sokkal többet árt mint használ az ilyen kijelentésekkel.Csak ki akar kerülni Brüszelbe.Remélem nem kerül rá sor.nyugdijas szakmunkás

    VálaszTörlés
  15. nekem senki ne merészelje az M"sz"p
    mSZp-nek nevezni ők a legmocskosabb, legkaptalistább legundorítóbb burzsoá férgek az országban!
    Én tudom mi az a szocializmus de amit ezek művelnek.... az FELHÁBORÍTÓ! szegény tisztességes MAGYAR MUNKÁS ember alig-alig tud megélni, ezek meg audival járnak, villában laknak, és milliós prémiumot kapnak kézhez amikor tovább dolgoztatják őket (szintén több milliós fizetésért)! na azért álljon meg a menet! én egyszóval attól vagyok nagyon kibukva, hogyha valaki kommunistának meri nevezni az M"SZ"P-t de egyáltalán tudják a 'nagy magyarok' (én most nem pl Vona gáborra gondolok mert ő művelt ember) de tudják mi az a KOMMUNISTA? az a társadalmi rétegek nélkül élő világ, ahol mindenki jól él ,és annyit még fontos megjegyeznem, hogy sehol a volágon nem volt valódi kommunizmus
    UI:sztem most felcserélődtek a politikai irányvonalak mert már a szélső jobboldali Jobbik is baloldalibb, mint az M"SZ"P
    én nem értek egyet a Jobbikkal, de sokkal inkább egyetértek velük, mint az álszocialista baloldaliakkal :S

    VálaszTörlés